Installatie

MINOLTA DIGITAL CAMERASterkinEr zijn genoeg gevallen bekend van koolmonoxidevergiftiging en ontplofte kachels om te begrijpen dat het aansluiten van een verwarming, werk is voor een deskundig en erkend installateur. Niet voor niets is het motto van Vermunt bv: ‘Voor ons de veiligheid’. Wij hechten aan een persoonlijke behandeling en advies op maat.
Daarom komen wij eerst de situatie bij u thuis bekijken, voor wij een plan maken voor de installatie van uw verwarming, kachel of haard. We besteden aandacht aan het benodigde warmterendement, de plaats waar u de verwarming wenst, de condities van het rookkanaal en de mate van ventilatie. Wij geven u een eerlijk advies over de beste combinatie van verwarmingselementen om van uw huis een comfortabele en sfeervolle omgeving te maken.

Vermunt bv is erkend gasinstallateur. Zowel voor centrale verwarming als gaskachels, houtkachels en elektrische haarden kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in Maatwerk. Meer informatie? Kijk in het Fotoboek of bij Veel gestelde vragen.